Gasten denken het te weten
ze denken : ik ben de man
Maar die gasten die vergeten
dat iemand anders de dingen misschien wel beter kan.
Het leven is een droom
Soms een nachtmerrie misschien
Maar als jij van mij zou houden
is het meer dan ik verdien
Ik heb genoeg van de ellende
Ik heb genoeg van alle shit
Mijn leven lijkt een bende
waar ik middenin zit
Godver kap met al die ruzie
kap met al dat leed
Vriendschap is geen illusie
als je dat maar weet.
Ik weet vaak niet meer wat te doen
ik weet vaak niet meer hoe het moet
maar als ik dan naar jou kijk
Dan komt alles hopenlijk weer goed
Liefde tussen twee mensen
is het mooiste dat er is
jouw liefde kan ik mij enekel wensen
dat is mijn enige gemis.
Mijn liefde is een waakvlam
die nooit te nimmer dooft
En jij zult hem ontvangen
die waar die mij verdooft
Over jou kan ik alleen maar dromen
aan jou denk ik altijd
Mocht het er ooit van komen
dan blijf jij voorgoed mijn meid.
Al moet ik over bergen
en door dalen tegelijk
ik zal je blijven volgen
totdat ik erbij bezwijk
Over mijn wangen rollen tranen
van pijn en van verdriet
want mijn ouders zijn niet meer samen
en Iris is er niet.
Mijn humeur is niet zo vrolijk
Veel vrienden heb ik niet
Als mij nu iets overkomt
zijn er dan mensen met verdriet ?
Is het maar eenzijdig
of is zij ook verliefd
Hopenlijk komt het van twee kanten
mag het alshetublieft ?
Als ik nu heel erg mijn best doe
als ik het nu heel hard probeer
ga je dan mee met de bioscoop met mij ?
al is het maar één keer.
Het leven is een doolhof
waarin ik nu verdwaal
wat is hiervan de reden
waarom dit allemaal ?
Ik zit heel vaak te denken
over wat er komen gaat
zullen wij ooit samen lopen ?
met z,n tweeen over straat ?
Alles heeft een reden
Alles dat bestaat
Waarom kan ik die niet vinden
als het om de liefde gaat.
Martijn