Mijn Oase
Als ik honger heb
dan eet ik
Als ik dorst heb
dan drink ik
En toch heb ik het idee
Te leven in een woestijn
Tot ik een oase vind
En die oase, dat ben jij
1 maart 2001
Een beetje voorspelbaar, maar echt gemeend. Voor al mijn vrienden en vriendinnen (en vooral voor Alinda)