ik ben bang!
Bang om u kwijt te rake!
ik weet niet wat ik moet doen.
Alsk u weiger om er nog heen te gaan
doe ik u zeer en da snapk!
Maar ik ben bang!
jij vind het niet meer als normaal,
en vind het dom als ik er iets over zeg!
maar er is niemand anders,
die zou toelaatte wat ik toelaat...
in deze situatie!
Ik ben bang!
NIEMAND zou dat toelaatte!
Eerlijk?
ik voel me er ook niet goed bij!
Ik ben bang!
Maar ik kan...
durf u het niet weigere omdat ik weet
er zijn andere relaties door stukgelopen!
Maar ik ben bang!
En ik wil zo niet zijn!
ik wil niet zijn zoals de vorige,
ik wil niet jaloers zijn!
IK WIL HET NIET!!!
Maar ik ben het toch.
ik ben bang!
Ik weet dat er nogaltijd meer is!
ik zie et al zo voor me,
kzie het al gebeure!
kvoel et gewoon!
Ik ben bang!
Zo bang om u kwijt te raake,
ik ben zo bang!
please zeg nog een keer :
IK HOU VAN U!->ik hou ook van u,khou zielsveel van u!
Wat moet ik doen?
ik weet het niet!
dit doet mij zeer!
ik ben bang!
Ik kan u niet laatte kiezen!
Ik weet...
je kiest niet voor mij!
ik ben bang!
laat me niet in de steek!
ik ben bang!
laat mijn halisinaties geen waarheid worden!
ik ben bang!
Als je van me houd...
laat het geen waarheid zijn!
ik ben bang!