zomerzon achter donkere wolken
rijpe eikels om je oren op de grond
’s avonds vroeg donker
dagen korten snel
heb genoten van de warmte
wekenlang zonneschijn, verdomd
wind waait weer door de bomen
lijkt de herfst wel
elk seizoen heeft zijn charmes
genieten doe ik elke keer
’n seizoen duurt maar even
volgend zomer zien we wel weer