Onze liefde was als
de 4 seizoenen van het jaar.
Heerlijk warm
zoals de zomer je kan omarmen.
Storm-achtig
zoals de herfst kan zijn.
Glansend wit
zoals de sneeuw in de winter.
Vol verwachting
als de lente wanneer alles weer bloeit.
Ook nu was het weer hetzelfde
als het seizoen.
Op de eerste herfst dag van het jaar,
vertelde je me dat de warmte voorbij was.
Als een wervel wind
ging je tekeer in mijn hart.
Je vernielde alles wat je tegen kwam,
En liet mij achter met een puinzooi
van gevallen takken en rotte bladeren...