Een Volwassen
Iemand !
Nog zo jong, speels en onervaren
Kende niet die nare gevaren
Wilde al zo graag volwassen zijn
Wat met de jaren bracht die pijn
Een iemand heeft mijn hart geketend
Jaren bloedde het zo... onwetend
Durfde er met niemand over te praten
Het maar vergeten...zomaar laten
Dat een volwassen iemand, dat kan doen
Voor kinderen hebben... geen fatsoen
Ze misbruiken in hun jonge jaren
Brengt later die vele maren
Blijft een leven lang aan iemand knagen
Het blijft bij onbeantwoorde vragen
Zulke dingen gebeuren in elk land
Waarom doe je dat...Volwassen Iemand ??