Ik ben bang
Dat alles voor niks geweest zal zijn
En dat alles weer zal verdwijnen
En iedereen ziet het als iets grappigs
Maar het doet zo'n pijn
Als ik denk aan wat
Er komen kan
Ik ben bang
Al die moeite voor niks
En iedereen maar lachen
Want het klinkt zo leuk
Maar vanbinnen jank ik
Heel erg hard
Want van buiten....