Waarom voel ik me zo onvolledig
als ik alleen ben.
Waarom heb ik altijd iemand nodig
om mezelf te kunnen zijn.
Een streven naar
de ontplooing
van alles wat in mij is.
En het waard is
gezien te worden.
Waarom heb ik daar zelf
de controle niet over,
de sleutel niet voor.
Mislukte pogingen
jou te vinden
eindigen in
een teleurstelling in mijzelf.
Mijn tranen
zijn de spiegel van mijn ziel.
Vertellen mijn verlangen
naar jou.