Ik ben dieper gevallen dan ik dacht dat ik vallen kon
Ben verder gekomen dan ik dacht te kunnen toen ik begon
Ik verbaas mezelf steeds weer, iedere keer op keer
Ik dacht dit niet te kunnen, toch doe ik het steeds weer
Maar jij verast me meer dan ik mijzelf ooit kan en kon
Engel, God, lieveling, duizend pijnen & stralende zon
Zon die leven geeft en neemt en me van mezelf vervreemd
M'n gedachten zwerven, als een zwerver van huis ontheemt
Ik herriner me het wonder nog,jij, hoe mijn geluk begon
Hou meer van je dan ik dacht dat ik van iemand houden kon
Deze vrede had ik nooit verwacht toen ik mijn leven begon
Ik had nooit durven dromen dat ik de vrede vinden kon