ik mis jou om me heen..
in gedachtten en in dromen zijn we samen
maar in et echt ben ik alleen
steeds weer zijn die twijfels daar.
hou je nog steeds van mij of ben je nu liever bij haar?
ik weet niet wat jij denkt of wat jij voelt
en ook niet waar je met die lieve woorden op doelt
wil je me duidelijk maken dat je nog steeds om me geeft?
of is zij het waarvoor je nu leeft?
die foto en die smsjes van haar...
ja daardoor zijn die twijfels daar
maar dan weer al die mooie dingen die je zegt..
Steffan je zegt ik verander..
maar doe je dat nu dan ook echt?
ik weet niet wat ik moet geloven,
maar aan duidelijkheid ben ik wel toe
want dat eindeloze wachtten zonder vertrouwen maakt me moe!
je weet dat ik voor jou altijd al gevoelens heb gehad
al stopte ik ze soms zo diep mogelijk weg ze waren er en jij weet dat!!
wat doe ik waardoor jij niet gewoon trouw en eerlijk kan zijn?
al die shit steeds.. et doet me pijn!!
ik wil et echt wel nog eens proberen..
en er in geloven dat je van je fouten bent gaan leren
maar snap ook dat dat zomaar niet is gedaan..
dat moet met een heel hoop tijd samen gaan!
met welke jongen ik ook samen was
jij was et die ik steeds mistte
waarom merk ik dat nu pas??
mijn gevoelens voor jou zijn er altijd geweest je weet dat net zo goed als mij...
ik wil et heus wel weer proberen
wat jij???
maar goed ik wil toch echt duidelijkheid!!
en niet weer achteraf spijt...
ik wil er echt voor gaan..
en bij alles naast je staan....
dus! je wilt bij me zijn of je wil het niet
maar ik wil et serieus dus zonder twijfels
want op deze manier doet et alleen verdriet!!!
Liefs knuff
***Pricilla***
(hoevaak ik ook met een andere jongen was..
hoevaak ik ook dacht verliefd te zijn.. hoevaak et dan weer mis ging... jij bent echt de enige geweest die in mijn gedachttenn bleef....
al ben ik nog zo bang geworden voor de liefde ik wil et met jou zo graag weer proberen!! al die andere jongens ik dacht op die manier mijn liefde voor jou te kunnen vergeten.. maar ja dat heeft niet echt gewerkt hoe diep ik et ook steeds weer wegstopte!!!!!'k hou van juh;) )