Kado kado!!!
Dat hoort ook zo..
De sint vindt jou zo lief,
nog liever dan zijn knechtje zwarte pief!
dit is wat je nodig hebt,
omdat je het anders niet redt..
dan ga je dood..
en eet je nooit meer brood.
wij geven het in plaats van de sint
want die heeft nu geen zin in zo'n kind! laten we eens grappig doen,
je ogen zijn groen. net als een pompoen.
Maar die is oranje..
lachen kan je!
je hebt ons hart gestolen en draait in ons hoofd als een molen..
Er lopen hier onboeiunde jongens rond.. die kijken naar onze kont!
Maar die geven wij een schop voor de mond!!!
We vonden een bus met slgroom,
spoten we mee op de grond!
de politiemeneer vond ons toen niet meer lief,
hij werd boos op ons en deed bijna pief!
hij had alleen geen pistool dus..
hij sloeg ons voor de hol!
toen hadden wij de buik van hem wel vol..maargoed..
nu weer over jou..zoals het moet!
we houden van jou! nog steeds..want je bent een beest.
Je houdt van een feest. daarom zzijn wij hier om jou verjaardag te vieren, met kado's en veeel papieren!
met de sint, hartjes, goud en slieren! Jij bent lief en rood is een madelief! De lucht is paars,
wij steken voor jou op een kaars!
Op dit pakje zit een bloem, en wij geven jou een zoen!
Lievve oen!!!
Omdat jij jarig bent en er is geen band;
zingen wij voor jou, en wel gauw!
Daarom maken we dit gedicht snel af, dan kunnen we aan de slag..
Liann.. wij wensen jou een lang een gelukkig leven ,
wat God je heeft gegeven!!!
heel veel liefs en kusjes!!!