K ben bang
Heel bang zonder jou
Ik mis je ongelofelijk
Ik heb je zielsveel lief
K wil je vasthouden
Gewoon even kroelen
Je hand aanraken
Je hoofd
je wang een kusje geven
Je haren kammen
Je nagels lakken
Je voeten masseren
Dat jij dan bij mij ligt en ik bij jou
Samen
Praten over de dingen die we tegenkomen
Blikken van herkenning
Dat ik weet wat jij denkt voelt en dan ook andersom
Dat alles goed is
En dat we dan samen zijn
Gewoon even samen zijn
Ik mis je
Zullen we dan doen van dat jij dan op het grote bed ligt en ik dan je haar vlecht
Of dat we dan liedjes gaan zingen
Of naar muziek luisteren
Of een puzzeltje gaan doen
En dat jij dan in je puzzelboekje schrijft omdat jij vind dat ik zo slordig ben
Dat ik dat dan niet meer kan volgen omdat ik zo snel afgeleid ben
Dat we dan gaan stoeien
Ik je lekker ga kietelen en dat we dan tranen lachen
En dat mama dan roept
Dat het eten klaar is
En dat we dan niet komen
Omdat het niet lekker ruikt
Maar dan toch wel weer gaan
Omdat we mama anders zielig vinden
En dat we dan maar weinig eten en na het eten
Samen fietsen naar de friettent
Om een lekker ijsje te kopen
En we daarna dan samen gaan fietsen
En op een terrasje ijsthee drinken
Dat jij me dan laat betalen
Want jij bent weer is blut
Ik mis je
Dat we samen naar de tv kijken
En dan op hetzelfde moment dezelfde dingen denken
En dan heel hard in lachen uitbarsten
Of ineens schrikken
Ik mis dat zo
Dat jij begrijpt wat ik voel
Bedoel
Dat jij mij bent
Dat ik jou ben
Dat wij samen ons zijn.