Ik was niet de eerste,
die naar je lachte, die naar je smachte
die aan je dacht ja, die je verkrachte
Ik was toen nog klein toen ik naar je films keek
en bezweek onder je machten
'k was toen een zwijn toen mijn kers ontpopte
en toen je stopte werd ik gek
Ik sloeg op je bek in mijn gedachten
nu veracht ik je
ps: Je zal het vreemd vinden maar dit is een ode aan de tijd toen ik met een vriend/klasgenoot/treincompagnon nog samen flarden "gedichten" als dit schreven om de tijd te verdrijven op de trein, spijtig dat hij van school is veranderd..