Schijnbaar
Voor jou......................
IK zou blij moeten zijn.
Van de vlinders in mijn buik of de kriebels lang mijn zij.
Maar dat ben ik niet.
Ik ben niet blij , omdat wanneer ik in de diepte van jouw ogen kijk , ik de pijn en het verdriet zie dat je meeneemt.
Het vreet je op van binnen....
Zien anderen ook het verdriet dat achter een fonkel zit ????
Een fonkel die de schijn ophoudt.
Schijnbaar.
Het enige wat ik wil is je vertellen hoezeer ik naar je verlang , maar hoe kan ik verlangen naar iets dat al zo lang wordt ingenomen door iets dat sterker is als mij.
Jouw gevoel