Zie daar dat meisje lopen
haar hoofd diep gebogen
door iedereen verlaten
door vrienden voorgelogen
haar handen diep in haar zakken
vervolgt ze haar pad
wenzend dat ze voor heel even
alle ellende en verdriet vergat
zie daar dat meisje lopen
en je weet dat je haar kent
het is alsof je in de spiegel kijkt
omdat je het zelf bent