*Met gierende banden*
Als een vlieg die voorbij suist
Scheert hij voorbij
Als een flitsende vuist
Vliegt hij langs heel dichtbij
Met gierende banden
Een schrikeffect
In een keer de nagels tussen mijn tanden
Zo roekeloos zonder enig respect
Eerst de een dan de ander
Geen begin, geen eind
Alleen de tegenstanders
Het verschijnt en het verdwijnt
Een achtervolging
Met gierende banden
Het kwam en het ging
Twee echte vijanden
Wat heeft hij gedaan?
Wat zal er gebeuren?
Heeft hij iets misdaan?
Wat doet ze voorbij scheuren?
Helaas zullen de antwoorden niet komen
En kan ik slechts gissen
En erover dromen
Al zal ik het antwoord niet echt missen
**Uitdaging van Toonie**