Voor ik er was waren er al velen voor me
Ik doe nu dingen die al velen voor mij gedaan hebben
En velen zullen het nog na mij doen
Ik ben mezelf
Ik heb al geleefd
Velen kennen me, sommige herkennen me
Van vroeger
Ik ben niet nieuw maar ook niet oud
Ik ben mezelf voor eeuwig en altijd
Ik zal veranderen, maar niet ineens
Met de tijd, ik word geleefd en doe mee