Tadadadaaaa
Ik voel me vreemd
Vreemd in me keel
Er zit iets in
Iets heel geks
Een broek in je keel!
Niet meer kunnen slikken
Een broek in je keel!
Niet meer bij zinnen
Vreemde vogel voelt zich vreemd
Gatenkaas in bamiesoep
Vragende woorden zijn daar
In die roze hoelafloep
Maar ik…
Ik heb nog steed
Een broek in me keel!
Niet meer kunnen slikken
Een broek in me keel!
Niet meer bij zinnen
Er is geen remedie
De vogel en de kaas
We zeggen nu “goodbye”
Want we gaan nu stoppen
En we hebben nog steeds
Een broek in onze keel!
Niet meer kunnen slikken
Een broek in onze keel!
Niet meer bij zinnen
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
geschreven door mij