...........
...............
....................
..........................
Teveel teleurstellingen,
we hebben het opgegeven.
Wij horen niet bij elkaar,
en kiezen beide voor een ander leven.
Ik volg mijn weg,
en jij volgt jou pad.
Maar we komen niet bij elkaar uit,
wij hebben onze tijd gehad.
Ik zou je niet vergeten,
onze herringering blijft in mijn gedachte.
Het is beter zo,
ik wil niet meer op jou wachten.
Mijn liefde voor jou was groot,
en er zou een deel in mijn hart achterblijven.
Ik voel mezelf nu leeg en zo raar,
ik weet niet, ik kan het niet beschrijven.
Ik ga je missen en ik zou van je houden,
maar niet meer zoals toen.
Ik heb geen spijt van ons,
en zou alles zo weer overdoen.
Onze liefde is niet sterk genoeg,
en ik kan er niet meer tegen.
Het spijt mij ook heel erg,
maar vanaf hier scheiden onze wegen....
..........................
....................
...............
...........