Zoals je daar zo ligt
Heel stil, met je ogen dicht
Word ik bevangen door de kracht
Waarmee je op mij hebt gewacht
Ik heb bergen moeten verzetten
Heb duizend knopen doorgehakt
Toch kon dat je niet beletten
Jouw gevoel bleef steeds intact
Je kijkt langzaam op terwijl ik praat
Over de gedachten in mijn hoofd
En het besef dat ik zo blij ben
Dat jouw liefde nooit meer dooft
Samen hebben we een toekomst
En het geluk ligt voor ons klaar
Geen mens kan ons nog in de weg staan
Gelukkig zijn soms dromen waar