Soms…..soms voel ik wat bij mensen
wat ze weten en wat ze wensen
hun verlangens, kreten in de lucht
Eenzaam zijn zij die hun verlangens zijn ontvlucht
op handen en op voeten
achterom kijkend
achterom reikend
…..eens moet je boeten
…of niet?
Is er geen God met een straffend riet
in Zijn slagvaardige handen
de liefdevolle Vader…die verder ziet
dan aards verdriet
Honger
geen mededogen?
…..blind kind, tussen mijnen
bebloede wimpels
stervensrimpels
mijn...
is….dijnen…..?