Rustig zitten voor heel even.
Een terugblik op mijn leven.
Ik had alles anders verwacht.
Ben nogal tamelijk verrast.
Als er niet veel gebeurd,
is het ook maar saai.
Maar wat er is gebeurd,
heeft wel mijn hart verscheurd.
Je begrijpt toch wat ik bedoel.
Je weet toch wat ik diep vanbinnen
voel.
Dan vraag ik me toch af: waarom?
Moeder, was je nu echt zo stom?
*vele gedichten schrijf ik over m'n moeder, en in vele geef ik haar de schuld. maar het is gewoon m'n hele fucking familie geweest waar ik ondanks alles toch nog van hou*