Vier mensen houden echt van mij
Van de rest weet ik het niet zeker
Bij twee mensen voel ik me vrij
Ik weet het toch altijd beter
Geen beste eigenschap
wel een deel van mij
Brengt mij verder, stap voor stap
Vier betekent vertrouwen
van de rest weet ik het niet zeker
Op vier kan ik bouwen
De rest maakte mij bang
Vier is het magische getal
De rest zet mij alleen, al heel lang
Geeft niet, deze vier zorgen dat ik niet val