Als de tijd vergeten
Tijdloos reizen
Zonder te weten
En te bewijzen
Je hand te reiken
Je vinger raakt de mijne
Je gaat over lijken
Het is het fijne
Om je doel te halen
Met moeite
Pieken en dalen
Het einde
De bevrediging
Het fijne
Te weten dat je leeft
Dat je er bent
Dat iemand om je geeft