Droom.
's nachts als ik lig te slapen dan droom ik over jou.
Dan droom ik hoe ik je zou beminnen.
Dan droom ik dat ik enorm veel van je hou.
Dan droom ik hoe wij aan de mooiste periode van ons leven beginnen.
Ik droom dat we rennen door een bloemen wei.
En hoe de zon ons met zijn stralen verwarmt.
Dan voelen wij ons goed en als een vogeltje zo vrij.
Ik droom hoe ik je kus en hoe je me omarmt.
Samen baden in een warm water bron
Onder de maneschijn.
Op een plaats waar ooit al het leven begon.
Daar is het een paradijs luchtig en rein.
Oh God hoe houd ik me zelf in in toom?
Och wat doe ik moeilijk, het is maar een droom