bepaalde geluiden
diep doordringend
dwars door gevoelens heen
deze hogere macht
kruipend in mij
ontneemt mij mn kracht
pijn en woede
overnemend in mijn geheel
confronterende geluiden
blijvend op mijn hoede
het is intens, het is te veel
ga en blijf, verdrijf.
pijn en woede..
niet genoeg op mn hoede..