Beminnen
Diep in je moederschoot verborgen,
klopt zacht een hartje zonder zorgen.
Een kind dat door jou adem leeft.
Aan wie je nu al alles geeft.
Het leeft in je, en luistert naar jouw stem daar binnen.
Alleen een moederhart kan zo haar kind beminnen.