Mijn laatste woorde gezet op papier.
Het spijt mij voor iedereen die er verdriet van heeft
maar ik ben degene die dit leven heeft geleeft
Ik weet er zijn mensen die om mij geven
en dat is de rede waarom ik de laatste jaren wou leven
Ik had zoiets van, ik kan mijn leven wel vergooien,
maar dat betekend dat ik alleen maar ellende zal rond strooien
Dus het lijkt mij beter dat ik op deze manier vertrek
En in mijn hart houden jullie allemaal een plek
Ik wens jullie nog veel plezier en geluk
En maak er wat van, en maak het niet stuk
Bedankt voor wat ik had en heb,
en dat is het gevoel dat jullie om mij geven.
(Ik was een jaar of 16, en zat in de knoei met mijn leven.
Alles stond mij tegen. Plus ik was ook heel erg benieuwt
naar de dood, wat er daarna kwam. Maar op het moment
realiseerde ik dat ik het mijn moeder niet aan kon doen.
Ik ben nou zo gelukkig en vrolijk als wat dan ook!!!)