Ik ben zo verdomd ongelukkig
Mijn handen krijgen me niet meer omhoog getrokken
Wat zit er toch allemaal in mijn hoofd
Ik durf nergens naartoe
Ben van mijn moed beroofd
Zie mezelf alleen nog in bloed
Gevangen in mijn lichaam
Mijn lichaam is aan de bank gebonden
Binnenin het bloed is het erg eenzaam
Mijn hoofd heeft verlamming naar mijn hart verzonden
Angst heeft alles over genomen
Angst is een vreselijke heerser
Mijn leven bestaat uit dromen
Wilde dat het bloed de dood meebracht
Wat moet ik dan?
In mijn hoofd heeft angst de macht