Als kind wist ik niets van je zorgen
Als kind dacht ik niet eens aan morgen
Ik leefde slechts in het nu
En de problemen liet ik u
Het leven was zwaar, ik wist het niet
Geen weet van de tranen die je liet
Nu je niet meer hier op aarde bent
Besef ik pas
Hoe ondraaglijk hard het leven soms
Wel voor je was
Maar van die hele zware reis
Kom je nu bij in 't hemels paradijs!