Jij en ik zijn getrouwd
Maar niet meer met elkaar
Want ik woon nu hier
En jij woont nu daar
Jij werd verliefd op hem
En ik hield ineens van haar
Voor de meiden was het raar
In het begin heel ongewoon
Dan bij jou en dan bij mij
En jij hebt nu ook een zoon
Kilometers zijn we uit elkaar
Jij houdt van hem en ik van haar
We waren op elkaar uitgekeken
Onze grote liefde was voorbij
Jaren zijn er nu verstreken:
Kilometers tussen jou en mij.