Damrak, 17:00 uur
De verwachting was goed
Stijgen, dat gaat ie
Reken maar dat ie dat doet
Het scheelde maar een fractie
Kleine stagnatie
Dalen bleek balen
Weinig valt er nu nog te halen
M’n opties waren put
Die stegen wel
Toch was het niet goed
Want schrijven was het voorstel
Daar gaat m’n geld, vaarwel
Dalen bleek balen
Weinig is er nu nog te halen