Stilte
Zachtjes sluip ik naar de achtergrond.
Ik ga naar de achtergrond want ik ben bang voor het front.
Daar waar het donker, stil en veilig is.
Want rust en veiligheid is momenteel voor mij een gemis.
Mensen zijn bang voor mij, bang voor het gene wat zij niet kennen
Toch is het moeilijk om hier aan te wennen.
Je wordt behandeld als vuil als uitschot en je wordt in alles belet.
Ze willen je doodslaan net als een insect.
Daar waar ik wil zijn daar is het donker daar merkt men mij niet op.
Daar loopt iedereen zonder kop.
Je wordt gerespecteerd om je karakter en niet om wat je bent
Is er iemand die dit gevoel kent?