Kleine stemmetjes in mijn hoofd
krijsend voor een beetje voer
ze willen iets, iets van mij
en liggen altijd op de loer
Kleine stemmetjes huilen mee
met de pianist van mijn ziel
maar ik wil andre partituren...
ik wil een andre stiel
Kleine stemmetjes breken mij
maken me gek, zijn er altijd
ze nemen me over, palmen me in
wijden me in, tot hun werkelijkheid