Nooit
heb ik het goed kunnen vinden
met jou...
Vaak
heb ik verschrikkelijk ruzie
met jou...
Bang
ben ik ontzettend vaak geweest
voor jou...
Dat
wat je deed was verboden, toch deed je het
juist jij...
Jij
hebt me veel nare dingen aangedaan
juist jij...
Onrust
nooit de rust gehad die ik wilde
door jou...
Tekeningen
altijd gemaakt, vooral toen je ziek was
voor jou
Daarom
wil ik je iets zeggen
ik hou van jou...