Soberheid, nu een beest
dat na de zon langs is geweest
zijn poten van verdriet vorm geeft
en zich aan kwetsbaarheid vastkleefd
Vrolijkheid, een zwaard wat leeft
en wat overwinning geeft
Een steek in de hartstreek van de soberheid
dan raakt het verdriet vaak in vergetelheid