De hemel sprak,
met een verheven stem.
De hemel huilde,
de bittere tranen waarin ik zwem.
De hemel liet van zich horen,
met veel grof geweld.
Aan de donderwolken kun je horen,
dat de herfst zijn oordeel heeft geveld.