**Dit gedicht heeft mijn beste vriendin Femke geschreven en ik mocht hem hierop zetten**
Ik zal er altijd voor je zijn
ook al doet het mij soms pijn
Ik steun je door mijn tranen heen
Ik wil dat je het voelt...Je bent niet alleen!!!
Samen door de pijn
Ik zal er altijd voor je zijn!
Ik ben je vriend bij dag en nacht
Bij wie je huilt, met wie je lacht
Ik wil echt alles met je delen
niet alleen de lol, zoals zovelen
Laat mij je steun zijn en je toeverlaat
die je helpt, zodat het beter gaat
want 2, die kunnen meer dan 1
Je moet weten...Je bent niet alleen
Dus schijnt jouw zon een dagje niet
Leen dan de mijne, zodat je ziet
Er is iemand die om me geeft
Er voor me is, met mij meeleeft
Samen door de tranen
samen door de pijn
Ik zal er altijd
voor je zijn...