Nog even kijk ik om,
naar mijn verleden.
En dan sluit ik de deur,
voor goed.
Een andere deur is ondertussen geopend,
de deur van de toekomst
en die gaat me goed.
Het verleden heeft me niet langer,
in haar klauwen gevangen.
Door de toekomst,
laat ik me nu omarmen.
Het verleden is gebeurd,
daar kan ik niets aan veranderen.
En daar leg ik me bij neer.
Ik heb er zo vaak om getreurd,
maar wat is,dat blijft gebeurd..