Verliefd
Zoveel mensen om me heen.
Toch voel ik me vaak ziels alleen.
Niemand met dezelfde instelling.
Het iedere dag aanhoren van onzin is voor mij een kwelling.
Lawaai chaos is hier aan de orde van de dag.
Behalve die ene, die ene beloont me met een mooie lach.
Alleen daarvan word ik al warm en koud tegelijk.
Dan, dan voel ik me de koning te rijk.
Dat ik je in stilte aanbid, dat weet je niet.
En dat doet me nog het meeste verdriet.
Alleen kan of ik durf het niet.