soms wou ik dat ik een vlinder was
ze hebben alles
wat ik niet heb
en niet kan hebben
en nooit zal zijn
als ze uitkomen
zijn ze zo mooi
en zo kleurrijk
zo, zal ik nooit zijn
en als ze vliegen
heel hoog
boven alles en iedereen
dan denk ik wel eens
kon ik dat maar
zo hoog vliegen
en dan helemaal alleen
met alleen nog maar jou
in mijn gedachten
want dan ben ik gelukkig
als ik je al hoor
moet ik glimlachen
glimlachen van geluk
en als ik je dan zie
en ik voel je handen
en proef je lippen
dan is mijn leven volmaakt
en hoef ik geen vlinder meer te zijn
want dan ben ik alles
wat die vlinder niet is
en dan heb ik alles
wat die vlinder niet heeft
want ik heb jouw liefde
die alleen voor mij bestemd is
en niet voor die vlinder
en dan voel ik me zo mooi
als ik daaraan denk
dan voel ik me
nog mooier dan die vlinder
en kan ik nisk anders meer
dan vliegen met een glimlach
want jij zit in mijn hoofd
en gaat er niet meer uit