Jij bent in mijn hart,
voor eeuwig ingesloten
in mijn grootste kamer.
En telkens ik de deur opendoe,
zie ik jou weer,
altijd,
keer op keer
verbaas je me meer.
Maar dan is het weer tijd om je op te sluiten.
Maar ook al ben je een gevangene
in mijn eigen hart,
ik zal je nooit vergeten
zelfs al vervaagt de tijd je sporen.
Want mijn hart zal altijd blijven kloppen
omdat jij erin zit.