Als de zon zijn stralen uitstrooit over de aarde.
Als het zonlicht jouw gezicht betast.
Dan ben je het mooist, dan ben je van onschatbare waarde.
Zolang jij leeft, jij ademt ben ik gedreven om jou te veroveren. Met die wil met dat doel voor ogen,
Als een welige fontein wordt je schoonheid verspreid.
Geen mens ken ik die jouw schoonheid niet benijdt.
Al jaren ben ik in mijn dromen bij jou.
Ik wil jou beschermen zelfs in de barre kou.