Je houd me vast en drukt me stevig tegen je aan
Wel 10 minuten hebben wij zo gestaan
Het voelde veilig en geborgen
Even vergat ik al mn zorgen
Ik weet niet of het echt liefde is wat ik voel
Maar ik voel wel iets speciaals, als je snapt wat ik bedoel…
Ik vind je echt een super schat
Dat wilde ik even zeggen…voordat je het vergat