Achter de bergen daar is altijd vrede
Achter de bergen daar is geen verdriet
Achter de bergen daar hoor je het zingen,
het lied van de vrede, neen wij kennen dat niet.
Achter de bergen daar is het te vinden
Achter de bergen schijnt altijd de zon
Achter de bergen ja daar wil ik wonen
Achter de bergen waar vrede begon
Achter de bergen is alles veel mooier
Achter de bergen geen zorg en geen pijn
Achter de bergen waar ik een maal zal komen,
om daar samen met jou heel gelukkig te zijn