Dit is een gedicht,
puur op jou gericht.
Het is weer avond,
en lig op mijn bed.
Mijn gedachten gaan rond,
Terwijl ik nergens op let.
Weg van de wereld,
maar niet ver hier vandaan.
Weg van de wereld,
maar ik blijf bij 1 gedachte staan.
Ik kan er niet omheen,
en raak het ook niet kwijt.
Ik hoop gewoon heel snel,
dat een antwoord mij bevrijd.
Een antwoord uit jou ogen,
wat ik lees van jou gezicht.
Een antwoord met vermogen,
Een antwoord waterdicht.
Een antwoord vol vertrouwen,
Een antwoord vol met kracht.
Gewoon dat ene antwoord,
waar ik aan denk elke nacht.
Dieper gaan mijn gedachten,
tot de bodem van mijn hart.
Ik zal altijd op je wachten,
al is dit pas de start