die avond
het was vreselijk
ik was bang, bang voor mijn eigen lichaam, bang voor jou
jij die maar niet ophouden kon.
jij een man van 41 ik een meisje van 14
ik had geen kracht om jou van me af te duwen.
het was vreselijk ik was bang
bang voor mijn eigen lichaam,
maar het meeste bang voor jou