6 maanden samen,
en zoveel doorstaan,
we zijn door storm en wind gegaan.
Zoveel ruzie,
elke keer opnieuw,
Maar mijn liefde keerde altijd terug naar jou,
telkens opnieuw.
6 maanden samen,
mooie herinneringen,
de slechte vergeten.
6 maanden samen,
een klein begin,
voor een grote toekomst...
... samen...
*** 29-03-2003 ***