Ze heette Sonja van Veen
En het was me d'r één
Voor geen kleintje vervaard
Toen viel ze van een paard
Het was met haar gebeurd
Lang heb ik haar betreurd
Een cru gedicht is dit wellicht
Maar soms zie ik nog haar gezicht
Ze was een spetter eerste klas
Ik wou zo graag dat ze er nog was