kon ik maar,een vogel zijn.
dan streek ik neer,op jou balkon.
om naar jou,te kunnen kijken.
tot het ondergaan,van de zon.
misschien,zou ik met mijn snavel.
zachtjes tikken,op je raam.
en dan plukte ik,mijn mooiste veertje.
en schreef daarmee,jou naam.
kon ik maar,een vlinder zijn.
dan vloog ik,regelrecht naar jou.
met in mijn pootjes,een bloemenhart.
met de tekst,ik hou van jou
xxx kimberley